SUBSTYTUT JAJ W PROSZKU WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO 20 g - BIOVEGAN
Dostawa | Ilość szt. | Wysyłka w: |
Główny - Balicka 8 | 0 | |
Magazyn | 130 |
Opis
SKŁADNIKI
- substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, mąka kukurydziana*, białko lnu*, białko słonecznika* (*składniki ekologiczne).
OPIS
Opakowanie odpowiada 4 jajom.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
- Wartość energetyczna: 1349 kJ/324 kcal;
- Tłuszcz: 8,4 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g;
- Węglowodany: 14 g; w tym cukry: 6,6 g;
- Błonnik: 37 g;
- Białko: 30 g;
- Sól: 0,04 g
SPOSÓB UŻYCIA
łyżeczka proszku (5 g) i 50 ml wody gazowanej zastępuje jedno całe jajko.
Nie nadaje się do przygotowania jajecznicy lub jajka sadzonego.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem.
Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
Ekologiczne Opakowania
Wysoka Jakość
Wysyłka w 24h*
*dotyczy wybranych produktów
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.