Krem orzechowy BIO Nocciolata 250G
Dostawa | Ilość szt. | Wysyłka w: |
Główny - Balicka 8 | 35 | |
Magazyn | 284 |
Opis
NAJWAŻNIEJSZE CECHY:
- Ekologiczny
- Bez oleju palmowego
- Bezglutenowy
- Aksamitny, wyrazisty smak
SKŁADNIKI:
- cukier trzcinowy*, pasta z orzechów laskowych 18,5%*, olej słonecznikowy*, odtłuszczone mleko w proszku*, kakao o obniżonej zawartości tłuszcz w proszku 6,5%*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna sojowa*, ekstrakt z wanilii*
- może zawierać również inne orzechy (migdał, orzechy włoskie, pistacje)
*składniki pochodzące z plantacji ekologicznych.
ZASTOSOWANIE:
Niepohamowana pokusa - w ten sposób można najlepiej określić smak jaki towarzyszy gęstemu, aksamitnemu kremowi do smarowania pieczywa, deserów, ciast i ciasteczek na bazie orzeszków laskowych i wyśmienitego kakao. Wszystkie składniki Nocciolaty pochodzą z certyfikowanych upraw ekologicznych, w składzie nie znajdziemy oleju palmowego, sztucznych aromatów i konserwantów - czy to nie jest idealny przepis na czekoladowy przysmak w wersji eko? Produkowana według tradycyjnej receptury Rigoni di Asiago, bez pośpiechu, rzemieślniczym procesie zapewniającym aksamitną konsystencję i wyrazisty smak. Idealna przekąska dla wszystkich poszukujących smaku i konsystencji klasycznego kremu czekoladowo-orzechowego w naturalnym wydaniu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g:
- Energia: 2270kJ/544 kcal
- Tłuszcz: 32 g, w tym kwasy nasycone: 5,7 g
- Węglowodany: 54 g w tym cukry: 51 g
- Błonnik: 3,6 g
- Białko: 8,1 g
- Sól: 0,12 g
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w temperaturze pokojowej (18-24 st.) delikatne grudki są zjawiskiem naturalnym.
Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
Ekologiczne Opakowania
Wysoka Jakość
Wysyłka w 24h*
*dotyczy wybranych produktów
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.